Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 9-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Yourhobby blog

           

Kerek, vagy kocka, és csillog, mint a gyémánt... 

Ez nem más, mint a gyémántszemes kirakó, vagy más néven gyémántfestő. Mindenki rabja lesz, fiatalok, idősek, a kor nem számít. Igazi kikapcsolódás, egy olyan kreatív hobbi, amit bárki kipróbálhat. A siker garantált.

 

Füleljetek csak… Ti is halljátok az angyalkák szárnysuhogását? Én egyre közelebbről, sőt, még csilingelnek is! Már nagyon közel a karácsony, és ez az egyik legeslegkedvencebb időszakom az évben. Tekerjetek magatokra egy puha takarót, téli jazz lejátszási listát bekészíteni, és alkotásra fel!

Ó, az ősz! Tudom, tudom, megosztó évszak; van, aki imádja, van, aki… de azt inkább meg se hallom, hehe.

Ennek az otthon is egyszerűen elkészíthető, egyedi dekorációnak az erdei hímzőkeret nevet adtam, és el is mondom, miért. Ez a craft valójában nem teljesen őszi, szerintem sokkal inkább „hidegidős” jellegű, olyan alapanyagokat használtam fel hozzá, amiket egy-egy erdei séta alkalmával is összegyűjthettem volna – így ezt akár Ti is megtehetitek! Amit meg nem sikerült találni, azt szerencsére meg lehet rendelni gyorsan kreatív webshopunkból. :)

Elő a télikabátokkal, puha sálakkal, zsíros hajat jótékonyan elrejtő sapkákkal! Eljött az advent-várás ideje, úgyhogy kotorjunk bele a varródobozba (tudjátok, abba a Carte d’or-osba, amiben nem pörkölt van lefagyasztva), és alkossunk valami izgis, DIY díszt!

Tudom, tudom, már talán nincs olyan meleg, mint augusztusban, de én még nem engedtem el a reményt, szeretnék a kertben sütögetni! Ha Ti is így vagytok vele, és szívesen készítenétek erre az alkalomra egészen egyedi, könnyen megvalósítható DIY sör/ital alátéteket a saját nevetekkel, itt a remek alkalom. Az összes meginvitált barátotok el lesz ájulva ettől a kreatív, figyelmes apróságtól, amit utána akár haza is vihetnek ajándékba. :)

Memóriajáték fakorongokból

Megérkezett az ősz! De jó, de jó! Végre lehet pulcsit húzni, színházba járni és otthon alkotni a borongós, esős napokon. Ti mit szerettek legjobban az őszben?

Napjainkban a szárított virágok ünneplik nagy visszatérésüket a dekorálás és ajándékozás terén. A vintage, vagy a természetközeliség, romantikusság iránti rajongásnak köszönhetően nagyon keresett virágtrenddé váltak mind a hobbisták, mind pedig a virágkötészek, dekoratőrök körében.

Tanuld meg, hogyan festhetsz pandákat textilfestékkel és néhány eszközzel egy pólóra! Néhány gyors és egyszerű lépéssel hamarosan te is a legaranyosabb pólót fogod hordani, és megmutathatod, hogy mennyire szereted ezeket a cukiságokat!

Itt a nyár, a természet is meseszép színekben pompázik, így én is beszereztem a legszebb Pentart textilfesték és Fabrico textilfilc színeket. Mind arra várnak, hogy egy-egy pólót díszíthessenek. Veletek szeretnének dolgozni, én pedig segítek nekik ebben! Gyertek, igyunk meg együtt egy hűsítő limonádét, vegyük elő a választott mintánkat és üljünk ki a kertbe alkotni!