Új jelszó kérése
 

Blog

Gyémántszemes kirakó készlet
2018.08.10 12:49

A gyémántszemes kiarkó készletek viszonylag új hobbinak számítanak, de hamar az egyik kedvenc technikává is vált. A képek kirakása nem igényel semmilyen rutint, vagy kézügyességet, egyedül türelem kell hozzá. A gyémántszemes képek előnyomtt vásznon vannak, melyen betük jelzik, hogy melyik követ kell ráhelyezni az adott helyre.

Egy igazi údonság a Penarttól, a textil- és bőrfesték. 22 gyönyörű szín, jólfedő, rugalmas, sűrű textilfesték. Használható bőrre, műbőrre, PVC- re, vászonra, pamutra és kevert textíliákra. Sűrű állaga miatt stencilezhető is. A termékről egy rövid videót lejjebb talál.

Egy rövid videóval szeretnénk bemutatni az oldószeres üvegfesték használatát. Bármilyen üvegtárgyat festhetünk vele. A videóban stencil minta van felhasználva, de tetszőlegesen is használhatunk mintákat, vagy az ügyesebbek szabadkézzel is rajzolhatnak. Az üvegtárgyat zsírtalanítsuk dekorálás előtt. A minta megrajzolása után kontúrozóval húzzuk ki a körvonalakat, majd indulhat a festés. Az üvegfesték oldószere az alkohol, az ecsetet ezzel lehet tisztára mosni. A színeket lehet egymással keverni, így még több színt és árnyalatot hozhatunk létre. Próbálkozzatok bátran, jó munkát.

 

Lufi fújás héliummal gyáli üzletünkben!
2018.03.10 13:06

lufi fújás GyálonGyáli üzletünkben party kellékek, poharak, tányérok, gyertyák, szalvéták nagy választékban kaphatók. Fólia és gumi lufik fújása héliummal. Ha a környéken lakik, látogasson el gyáli üzletünkbe...

Az UNI POSCA filctollal hungarocell tojásra is rajzolhatunk. Fessük le a hungarocell tojásokat fényes sárga akrilfestékkel, amint megszáradt kezdhetünk az UNI POSCA filctollakkal smile pofikákat rajzolni...íme egy pár ötlet, amit mi rajzoltunk a polisztirol tojásokra.

Smile eggs Természetesen fészket is készíthetünk nekik raffiából, vagy műfűből.

 

Az UNI POSCA filctollat szinte minden felületre használhatjuk. Festhetünk vele bögrét...Tervezzük meg mit szeretnénk a dekorálandó feületre rajzolni, zsírtalanítsuk a feületet, majd kezdődhet a munka. Erre a bögrére fekete és piros pc-3M uni posca filctollat használtunk.

bögre uni posca filctollal mug uni posca pen

 

Egy igazi hiánypótló újdonság a 3D dekortollak a Pentarttól. Áttetsző (transzparens), metál és telt színekben kaphatók. A 3D dekortollak a dekorálandó felületen szépen elterülve, kerek, féldrága köre hasonlító formát képeznek, így nagyon szép egyedi tárgyakat készíthetünk. A videóban néhány egyszerű ötlettel bemutatjuk, hogy akrilgömbön, kerámia bögrén, textilen, karton dobozon, és képkereten hogyan alkalmazhatjuk a 16 színben kapható 3D dekortollat.

A kőhatású paszta 8 színben kapható, kenőkéssel is könnyen felvihető, a színeket lehet keverni egymással, stencilezhető, vagy sablont is használhatsz hozzá. Csiszolással szép kőhatású felelüteket hozhatunk létre.

Nagyon szeretitek a transzfer technikát és nem véletlen, hiszen a Pentart transzfer oldattal tényleg nagyon könnyű dolgozni. A pár perces vidóban megmutatjuk, hogy milyen sok felületre használható a transzfer oldat.

Nagyon sokszor kérdezitek, hogyan kell használni a repesztőlakkokat. Az egyik legkedveltebb repesztőlakk rendszer a finomvonalas repesztőlakk, mely négyféle kiszerelésben kapható. Ez a videó megmutatja lépésről- lépésre a finomvonalas repesztőlakk használatát, a repedések kiemelését antikoló pasztával, folyékony patinával. Olyan praktikákat is megmutat, hogyan szedd vissza a felesleget vax pasztával, vagy terpentínes oldószerrel. Hogyan zárd le a felületet oldószeres lakkal, hogy tartós maradjon az alkotásod.

Hogyan kell dekupázsolni? Milyen felületre lehet dolgozni? Használjunk- e alapozót? Melyik dekupázs ragasztót használjam? Szalvéta, vagy rizspapír? Mindig sok a kérdés... A Pentart pár perces videójával most minden decouapege technikával kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz.

Az elefántcsont gyantával könnyedén dekorálhatsz hungarocell formákat, kaspót, képkeretet, dobozt és bármit, amit szeretnél. Az elefántcsont gyanta színezhető, hajlítható, így nem csak sík felületekre teheted rá. Nézd meg a Pentart videóját, melyből biztosan inspirációkat nyerhetsz.

Nem elírás, tényleg két külön fogalomról van szó. A fluoreszkáló tárgyak az UV fényben látszódnak. Használhatsz fluoreszkáló textilfestéket, vagy fluoreszkáló tollat is, ha egy UV fényes buliba készülsz.sötétben világító

A hópaszta és a hó spray látszólag hasonlónak tűnik, hiszen mindkettővel havas hatást tudunk elérni, de mégis másra kell használni őket.

tükörpermet gömbökA karácsonyi hangulathoz biztosan kell egy kis csillogás, ami nem csak az arcunkon, ruhánkon, hanem a lakás dekorálásában is megjelenik. Természetesen mindenki a saját stílusának megfelelő mértékben használja ezt. Van olyan otthon, ahol minden csillog, máshol ez csak minimális apró dolgokban jelenik meg. Az ajándékok elkészítésén, beszerzésén kívül a dekorációra is nagy hangsúlyt fektetünk a karácsonyi időszakban.

Pentart Delicate textilfesték: Krémes, nem folyik, fémesen csillogó, 8 gyönyörű pasztellszínben kapható textilfesték. Sötét anyagon is kiválóan fed, már egy rétegben is. Stencillel és vastagabb sablonnal is jól használható. Ecsettel, kenőkéssel, spatulával és szivacsecsettel is könnyen felvihető a textilfelületre. Leírjuk, hogyan használd.

Webáruház készítés