Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 9-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Yourhobby blog

Gyémántszemes kirakó

2022.05.02 15:04
Gyémántszemes kirakó

           

Kerek, vagy kocka, és csillog, mint a gyémánt... 

Ez nem más, mint a gyémántszemes kirakó, vagy más néven gyémántfestő. Mindenki rabja lesz, fiatalok, idősek, a kor nem számít. Igazi kikapcsolódás, egy olyan kreatív hobbi, amit bárki kipróbálhat. A siker garantált.

 

   A gyémántszemes kirakóink témaköre nagyon széles. Legyen az mandala, cicák, kutyák, lovak, virágok, tájak, absztrakt... és hogyan készül? 

Lássuk csak: 

   Minden gyémántszemes készlet a kirakáshoz szükséges összes kelléket tartalmazza. Így egyből neki is foghatunk a kép elkészítéséhez. Vedd ki a zacskóból a gyémántszemes készletet , terítsd ki a képet és a kép egy tetszőleges részérőll emeld le a celofánt. A gyémántszemek számozott zacskóba vannak, melyeket a kép szélén lévő jelekkel tudsz azonosítani.

 Szórd ki a gyémántszemet a tálcácskára. A kis ceruzát szúrd bele a szilikonlapocskába, ezzel tudod felszedni a gyémántszemeket és a jelnek megfelelő helyre illeszd oda a gyémántszemet. Ennyire egyszerű :) 

 Minden benne van a gyémántszemes készletekbe, de mi mindig találunk olyan praktikus kiegészítőket, amikkel könnyebb, élvezetesebb a gyémántfestők kirakása. Ilyen pl. a led toll, aminek az egész fejrésze világít, ha bekapcsolod. Fémből van a toll test és nagyon kényelmes a fogása. Érdemes kipróbálni.

 És ha már nagyon belejöttél a gyémántszemes képek kirakásába, akkor megérdemled, hogy legyen műanyag tároló dobozod a gyémántszemek tárolására, csipesz, ha azzal egyszerübbnek gondolod a munkát. Vagy, ha többen készítitek a képet, akár családi időtöltés is lehet, ahhoz is van több szemfelszedő tollacska és szilikonlapocska.