Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 8-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Ékszerkészítés és bizsuk

A kategóriában szereplő termékeknél vannak olyanok, melyek kb. 2 hét szállítási határidővel rendelhetők meg, kérjük ezt figyelembe véve rendelését leadni.

 

A stílusos nő kiegészítői: Egyedi ékszerek saját kezűleg

A modern nő divatos és egyedi, stílusa tükrözi a személyiségét, követve a legújabb irányzatokat. Szinte minden hölgy szereti az ékszereket, hiszen az apró ékességek különlegessé varázsolhatják akár a hétköznapi viseletet is, valamint kiváló kiegészítői egy-egy nem mindennapi alkalomnak.

Az ékszerkészítés remek lehetőséget nyújt arra, hogy igazán személyes kellékeket hozhassunk létre, melyek nem tucat termékekként jönnek szembe velünk az utcán. Számos nő küzd azzal a problémával, hogy az üzletek kínálatában található ékszerek színe, formája, mintázata, vagy mérete nem megfelelő, ritkán találjuk meg a tökéletes darabokat. Az egyedi ékszereknek köszönhetően olyan ékességek születhetnek, melyek minden tekintetben eleget tesznek viselőjük elképzeléseinek.

Az ékszerkészítés nem igényel nagy kézügyességet, néhány hozzávaló segítségével egyszerűen elkészíthetőek az egyedi ékszerek.

Válassza az ékszerkészítést és alkossa meg saját, különleges kiegészítőit! Tekintse meg kreatív hobby webáruházunk gazdag kínálatát és válogasson kedvére!