Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 8-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Szűrés
Színcsoport

Dekor Paint Soft dekorfesték lágy 100ml

Dekor Paint Soft festék

A Dekor Paint Soft lágy, jól fedő, gyorsan száradó, vízbázisú dekor festék. Száradás után lágy tapintású, matt, sima, felületet képez, mely jól csiszolható.

Szinte minden anyagra felhasználható a Dekor Paint Soft festék: fa, kő, kerámia, üveg, fém, fal, laminált felület és a legtöbb bútorfelületre. Nagyon szép kopott, antik hatás érhető el a Dekor Paint Soft használatával. Puha ronggyal törölve fényes felületet kapunk.

A felület lezárásához színtelen viaszpaszta, vagy a Dekor Paint Soft saját dekorlakkjai javasoltak.

Változatos stílusokat alakíthatunk ki, mint pl. Vintage, Shabby chic...

135 ml/1 négyzetméterre elegendő 1 rétegben.

Egységár: 8,90 Ft/ml.

A Dekor Paint Soft festék veszélyes anyagot NEM tartalmaz!


 

Külföldön nagy népszerűségnek örvend a megöregedett bútorok saját kezűleg való felújítása az úgynevezett kréta festékekkel. A Pentart ezért hozta létre Magyarországon saját megoldásaként a Dekor Paint Soft nevű bútorfestékét, mely, ahogy a neve is jelzi lágy, könnyen koptatható, ezáltal vintage jelleget lehet kialakítani bármilyen felületen, legyen az fa, laminált bútorlemez és minden egyéb dekorálni kívánt tárgy. A dekor paint soft lágy bútorfesték 46 színben kapható, különböző kiszerelésekben, melyek egymással keverhetők, így egyedi színek létrehozása is lehetséges. A Dekor Paint Soft lágy bútorfesték vízbázisú, veszélyes anyagot nem tartalmaz, otthon, házilag gond nélkül használható, ezáltal megkönnyítve az egyedi bútorfestést. Magára a bútorra vagy az egyéb festeni kívánt felületre érdemes felvinni egy réteg dekorfesték alapozót, ami könnyíti a dekor paint soft festék megtapadását.