Új jelszó kérése

Vélemények

„Nagyszerű oldal és kínálat, csak ajánlani tudom!”

P. V.

„Nagyon örültem a megérkezett csomagnak, mindent rendben találtam, és gyönyörű volt az összekészítés.”

K. K.

Köszönöm nagyon a sok segítséget a vásárláshoz, nagyon kedvesek, és a csomagom is teljes épségben megérkezett.

O. B.

„Megtaláltam azokat a termékeket, amiket más hobbiáruházakban nem, nagyon elégedett vagyok, köszönöm!”

J. I.

„Sokadjára rendelek, de mostanra már idejét érzem, hogy megköszönjem a mindig megbízható munkájukat!”

H. A.

„Nagyon szeretem a webáruházat, bízom benne, hogy fognak Pesten üzletet nyitni.”

L. F.

„A nővéremnek is ajánlottam az áruházukat, és ő is maximálisan elégedett volt, nagyon köszönjük az igényes munkájukat!”

Sz. B.

„Nem régen találtam meg az oldalukat, eddig máshol vásároltam hobby termékeket, de már látom, hogy  itt ragadok. Köszönöm a szépséges csomagot!”

K. N.

„Önöknél egy helyen tudok hobbi termékeket és iskolaszert venni, nagyon tetszik a webáruház!”

Á. E.

„Nem tudtam, hogy van egy ennyire remek webáruház is hobbi termékekből, a megrendelésem is teljesen rendben volt, nagyon köszönöm!”

V. F.

Partnereink

Szűrés

Gyártó
Anyaga

Tanúsítvány

SSL Certificate

Ragasztók és lakkok

Fő kategória >KREATÍV HOBBY >Ragasztók és lakkok

A kategóriában szereplő termékeknél vannak olyanok, melyek kb. 2 hét szállítási határidővel rendelhetők meg, kérjük ezt figyelembe véve rendelését leadni.

Fedezze fel a szalvétatechnika színes világát!

A szalvétatechnika, más néven decoupage, segítségével különféle felületeket díszíthetünk a szalvétákból kivágott motívumokkal. Ez az egyik legkedveltebb hobbi technika, mivel könnyen elkészíthető, nem igényel különösebb kézügyességet, és igen változatos felületeket, például fát, papírt, cserepet, üveget, vagy hungarocellt dekorálhatunk vele.

A választott tárgyat először decoupage ragasztóval vékonyan bekenjük, majd óvatosan, ecset vagy ujjaink segítségével rásimítjuk a korábban formára vágott szalvétát, végül száradás után újra átkenjünk a szalvétaragasztóval. Ügyeljünk, hogy a festés során mindig belülről kifelé haladjunk. Amennyiben a szalvéta sötét felületre kerül, célszerű előbb pasztell színnel lefesteni a választott tárgyat, mivel a sötét alapszín átüthet a szalvétán.

A szalvétatechnikával mutatós ajándéktárgyakat alkothatunk, de készíthetünk otthonunkba illő dekorációkat is, valamint a módszer egyszerűsége miatt a gyermekek számára is jó szórakozást nyújt.

Kreatív hobby webáruházunkban szalvéták széles választékát, továbbá a szükséges eszközöket, ecseteket és ragasztókat is megtalálja. Válogasson kedvére termékeink közül és alkosson kreatívan!Látogasson el gyáli kreatív hobby boltunkba! Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 9 - 17, szombaton 9 -12 óráig.  Az üzlet kínálata nem megegyező webáruházunkéval! Kártyával is tud nálunk fizetni! 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.