Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 9-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Ragasztók és lakkok

A kategóriában szereplő termékeknél vannak olyanok, melyek kb. 2 hét szállítási határidővel rendelhetők meg, kérjük ezt figyelembe véve rendelését leadni.

Fedezze fel a szalvétatechnika színes világát!

A szalvétatechnika, más néven decoupage, segítségével különféle felületeket díszíthetünk a szalvétákból kivágott motívumokkal. Ez az egyik legkedveltebb hobbi technika, mivel könnyen elkészíthető, nem igényel különösebb kézügyességet, és igen változatos felületeket, például fát, papírt, cserepet, üveget, vagy hungarocellt dekorálhatunk vele.

A választott tárgyat először decoupage ragasztóval vékonyan bekenjük, majd óvatosan, ecset vagy ujjaink segítségével rásimítjuk a korábban formára vágott szalvétát, végül száradás után újra átkenjünk a szalvétaragasztóval. Ügyeljünk, hogy a festés során mindig belülről kifelé haladjunk. Amennyiben a szalvéta sötét felületre kerül, célszerű előbb pasztell színnel lefesteni a választott tárgyat, mivel a sötét alapszín átüthet a szalvétán.

A szalvétatechnikával mutatós ajándéktárgyakat alkothatunk, de készíthetünk otthonunkba illő dekorációkat is, valamint a módszer egyszerűsége miatt a gyermekek számára is jó szórakozást nyújt.

Kreatív hobby webáruházunkban szalvéták széles választékát, továbbá a szükséges eszközöket, ecseteket és ragasztókat is megtalálja. Válogasson kedvére termékeink közül és alkosson kreatívan!