Új jelszó kérése

Vélemények

„Nagyszerű oldal és kínálat, csak ajánlani tudom!”

P. V.

„Nagyon örültem a megérkezett csomagnak, mindent rendben találtam, és gyönyörű volt az összekészítés.”

K. K.

Köszönöm nagyon a sok segítséget a vásárláshoz, nagyon kedvesek, és a csomagom is teljes épségben megérkezett.

O. B.

„Megtaláltam azokat a termékeket, amiket más hobbiáruházakban nem, nagyon elégedett vagyok, köszönöm!”

J. I.

„Sokadjára rendelek, de mostanra már idejét érzem, hogy megköszönjem a mindig megbízható munkájukat!”

H. A.

„Nagyon szeretem a webáruházat, bízom benne, hogy fognak Pesten üzletet nyitni.”

L. F.

„A nővéremnek is ajánlottam az áruházukat, és ő is maximálisan elégedett volt, nagyon köszönjük az igényes munkájukat!”

Sz. B.

„Nem régen találtam meg az oldalukat, eddig máshol vásároltam hobby termékeket, de már látom, hogy  itt ragadok. Köszönöm a szépséges csomagot!”

K. N.

„Önöknél egy helyen tudok hobbi termékeket és iskolaszert venni, nagyon tetszik a webáruház!”

Á. E.

„Nem tudtam, hogy van egy ennyire remek webáruház is hobbi termékekből, a megrendelésem is teljesen rendben volt, nagyon köszönöm!”

V. F.

Partnereink

Szűrés

Gyártó
Anyaga

Tanúsítvány

SSL Certificate

Gyertyaöntés


A kategóriában szereplő termékeknél vannak olyanok, melyek kb. 2 hét szállítási határidővel rendelhetők meg, kérjük ezt figyelembe véve rendelését leadni.

 

Az egyedi gyertyák utánozhatatlan hangulata

A gyertyák különleges hangulatukkal borítják fénybe otthonunkat, és ékes díszei lehetnek bármilyen környezetnek, hiszen manapság már méret, szín, forma, mintázat, sőt illat tekintetében is gazdag választék áll az érdeklődők rendelkezésére. A saját kezűleg készített gyertyák egyediségét azonban egyetlen bolti termék sem tudja visszaadni!

A gyertyaöntéshez nem szükséges különösebb kézügyesség, azonban annál nagyobb kreativitást igényel, hogy egyedi gyertyákat készítsünk és a rendelkezésünkre álló praktikus kellékek felhasználásával dekoráljuk őket. Gyertyaöntés során számos eszközre van szükségünk, melyek esetében rendkívül fontos a minőség, hiszen munkánk végeredményét jelentősen befolyásolják a használt kellékek.

A saját kezűleg készített gyertyák különleges díszei lehetnek otthonunknak, valamint ajándékként is kiválóan megállják a helyüket, hiszen kétségtelenül nagy odaadással készülnek.

 

Amire szükségünk lehet:

 

 • Tűzhely
 • Vízforraló edény
 • Olvasztóedény
 • Viaszgranulátum
 • Viasztömb
 • Gyertyazselé
 • Színezék
 • Illatanyag
 • Kanóc
 • Öntőforma
 • Hurkapálca
 • Gyurma
 • Kötő- vagy hústű

 

Gyertyaviaszok:

 

 • A méhviasz a legrégebbi gyertyaöntő alapanyag, lapokban vásárolható meg, hosszan ég, illata pedig kellemes. A vele való munka azonban nem könnyű, olvadáskor ugyanis könnyen odaragad az öntőforma vagy az edény falára. 65 °C-on olvad.
 • A paraffin a legolcsóbb és leggyakrabban használt alapanyag, tömbben ill. granulátumban szerezhető be. Nagyon jól önthető és könnyen megmunkálható. Enyhén áttatsző, ezért javasolt színezni olvasztott állapotában. 54 °C-on olvad.
 • A sztearin természetes anyag, a belőle készíthető gyertya tejszerűen opálos színű. Érdemes paraffinnal keverni, mert ez meghosszabítja égési idejét. 74 °C-on olvad.
 • A gyertyazselé átlátszó, zselészerű gyanta, amely folyékonnyá válik a melegítéstől. Speciális tulajdonsága, hogy apró tárgyakat, kagylókat, kavicsokat, pénzt stb. lehet beletenni. Olvadáspontja 95 °C.

 

Kanócok:

 

Pamutkanóc méterben vásárolható, viasszal bevont pedig fémtalppal vagy anélkül. Kanócból megfelelő vastagságút kell választani, mert a túl vastag gyorsan leégeti a gyertyát, a vékony pedig túl nagy lyukat olvaszt annak felszínébe. 

 

Színezőanyagok:

 

Viaszszínezéket apró tömbökben, por vagy pasztilla formájában vásárolhatunk, Ugyan a már megolvasztott viaszba kell belekeverni, de arra ügyelni kell, hogy folyékony állapotban nehéz megállapítani, hogy a végeredmény milyen színű lesz.

Hagyjunk egy cseppnyit valamilyen felületen megszáradni, és így láthatjuk, hogy az aktuális végeredmény milyen lenne.

 

Illatanyagok:

 

Tömbben ill. illóolaj formájában kaphatóak, és szintén az olvasztott viaszba adagolandóak. A mennyiség 1 kg viaszhoz kb. 5-10 csepp.Látogasson el gyáli kreatív hobby boltunkba! Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 9 - 17, szombaton 9 -12 óráig.  Az üzlet kínálata nem megegyező webáruházunkéval! Kártyával is tud nálunk fizetni! 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.