Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 9-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Termékeink

Metál akrilfestékek, metálfesték

2021.05.25 15:02
Metál akrilfestékek, metálfesték

Metálos hatást szeretnél elérni, egyszerűen, otthon, néhány lépésből? A Pentart metál akrilfestékek, metálfesték készletéből számos színben és többféle kiszerelésben állnak rendelkezésedre.

 

Ajánlom figyelmedbe a jól kezelhető, vízbázisú, tubusos, Pentart 20 ml-es metál akrilfestéket, melyet kiválóan alkalmazhatsz zsírmentes felületen. 30 féle színben választhatsz neked tetsző metálfestéket. Száradás után, ami kb. 30 perc, vízállóvá válik, fémesen csillogó lesz. Előszeretettel használják fa, fém, üveg, cserép, kerámia, porcelán és műanyag felületen. Ecsettel, szivaccsal vagy spatulával érdemes felvinni, illetve eloszlatni a metál akrilfestéket. Egy-két réteg elegendő a kívánt hatás eléréséhez. A színeket bátran keverheted, de a festéket elegyítsd használat előtt. Adhatjuk gyermek kezébe fokozott elővigyázatossággal, de felnőtt felügyelete mellett használja.

A Pentart metál akrilfestékek közül az 50 ml-es kiszerelést közel 40 féle színben találod meg webáruházunkban. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 20 ml-es változat. Különleges Delicate sorozat is beszerezhető a metálestékekből, melyek színei visszafogott pasztelles árnyalatúak, 8 féle színben. Mellékeltünk egy videót is hozzá, reméljük segítségül szolgál.

A Pentart gondoskodott selyemfényű, krémes metál akrilfestékekről is, 60 ml-es tubusban, melyekhez 24 féle színben juthatsz hozzá. Több rétegben is jól száradnak, kifejezetten alkalmasak stencilezéshez. 

Ha patinás felületet szeretnék létrehozni, a Pentart patina hatású festék szettjét válasszuk. Antikréz metál akrilfestékkel fessük le a tárgyat, szárítsuk meg, majd kezeljük a matt akrilfestékeket váltogatva. Ne az egészet fedjük le! A színeket kombinálhatjuk is, amíg a kívánt hatást elérjük.

 

Jó munkát kívánunk a metálfesékekkel!