Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 9-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Termékeink

Filcfigurák

2021.05.25 14:53
Filcfigurák

Aki szeret textillel dolgozni, annak ajánljuk figyelmébe a filcfigurákat. Ragaszthatod őket, készíthetsz kitűzőt belőlük, mágnest, de felvarrhatod őket, pl.: gomb formájú filcet is találsz a készleteink között.

A filcfigurákat ajándékkísérőnek is használhatod, de díszíthetsz velük ünnepekkor is, akár karácsonyfadíszként is funkcionálhatnak. A legkisebbek is könnyen tudnak bánni velük. Ha ragasztod őket vagy kitűzőt, mágnest helyezel rájuk, használj hobby vagy textilragasztót. A 2-6 cm filcfigurák különböző vegyes csomagolásban kaphatók, többféle kiszerelésben. A négy évszaknak megfelelően találsz pl.: tök, falevél, virág, szőlő, fenyő, hópehely formájú filcfigurákat. Ha állatos figurákat keresel vagy fiús autósat vagy lányos tündéreset, esetleg szívecskéket vagy lóheréket, azt is megtalálod. 

Ha különleges vagy alkalmi díszeket szeretnél belőlük varázsolni, a legalkalmasabb erre a textil spray. Lehetnek színesek, csillogósak, de felvarrhatsz rájuk flittereket, ékköveket és máris egyedi filcfigurákat kapsz. Találsz álarc figurákat is a kínálatunkban, melyeket a felsorolt díszítési módokkal egyedivé tehetsz. Ha pl.: beszerzünk színes tollakat és azzal dekoráljuk ki, igen feltűnő farsangi álarcban jelenhetünk meg. 

Az általunk kínált filcfigurák közül mindenki megtalálhatja a számára kedves darabokat, melyeket többféleképpen felhasználhat.