Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 8-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Termékeink

Festék spray

2021.05.25 14:53
Festék spray

A festés egyik legegyszerűbb módja, ha festék sprayt ragadunk a kezünkbe és lefújjuk a kezelendő felületet. 

Fontos, hogy körültekintően előkészüljünk a festék spray-vel való festéshez. Ha kültéren tesszük, mindenképp szélcsendes jó időt válasszunk, az ideális hőmérséklet 20 fok, de 5 fok felett legyen mindenképpen, és lehetőleg ne legyen nagy páratartalom, de tűző napsütés sem. Amennyiben beltéren látunk hozzá, jól szellőző helyiséget válasszunk. Szükség lesz egy kartonlapra vagy kartondobozra, hogy a környezetünket ne fújjuk össze a festék spray-vel. Helyezzük a festeni kívánt tárgyat a kartonlapra vagy a kartondobozba. Tiszta, zsír- és pormentes tárgyat fessünk. Rázzuk fel a spray-t, az alján lévő kis golyók segítenek felkeverni a festéket, ezt tegyük meg egy hosszabb festés során többször, és kb. 25 cm távolságról fújjuk le a felületet. Érdemes többször kisebb rétegekben felvinni a festéket, hogy ne folyjon meg. Szájmaszk és kesztyű használata javasolt, hiszen a festék spray belélegezve mérgező. 

Webáruházunkban többféle festék spray-vel találkozhatsz. A krétafesték spray dekorációs célokra alkalmas, ultra matt és bársonyos felületet kapunk a használatával. Alkalmas fa, bútorlap, vászon, vas, műanyag, polisztirol, tábla felületek és akár üveg festésére is. Többféle színben, 400 ml-es flakonban kapható. A PINTYPLUS WAX BEFEJEZŐ SPRAY krétafestéshez ajánlott, 400 ml-es spray-ben. A kezeletlen fa védőrétegeként vagy egy régi felület felújítására. Fényes, sima tapintású felületet hoz létre.

A PintyPlus HOME vizes bázisú, matt festék spray beltérre és kültérre is ajánlott, UV védelemmel rendelkezik. Szagtalan, jól szárad, kb. 3 nm felületre elég. Magasan pigmentált, kellemes pasztell színekben áll rendelkezésre. A PintyPlus HOME matt festék spray a legtöbb dekorálandó felületre célszerű: falra, fára, bútorra, gipszre, kőre. 400 ml-es kiszerelésben kínáljuk, többféle színben. Mellékeltünk egy videót a használatához. 

A PintyPlus HOME festéksprayhez 2 db-os szórófej csomagot is meg lehet vásárolni. A többféle felülethez maximális segítséget nyújtanak a különböző szórófejek. Az eredeti, normál, fehér színű szórófej a közepes méretű festésekhez alkalmas. A vékony, sárga színű a kisebb tárgyak színezéséhez segítség, a széles, piros színű, forgatható szórófej a nagyobb testek lefújására használható.

A Média permetfesték spray 50 ml-es flakonban, több színben elérhető. Gyorsan száradó, vízbázisú, savmentes festék, mely számtalan felületen alkalmazható. Porózus felületen matt hatást biztosít, sima felületen fényes külsőt kölcsönöz. Jól használható. Ajánljuk stencilezéshez, scrapbook-album lapok készítéséhez. Nagyobb távolságról kevesebb festék kifújásával ködös, fátyolos hatást, míg több festék szórásával élénkebb hatást érünk el. Pintyplus EVOLUTION fényes és matt akril festék spray 200 ml-es kivitelben, számos színben elérhető. Oldószeres, fényes akrilfesték, mely egyenletes felületet hoz létre, számos anyagon alkalmazható. 5 perc után ajánlott még egy réteget felvinni a kezelendő területre, majd a teljes száradás 15 percet vesz igénybe.

A Pentart textil festék spray világos textilek színezésére alkalmas, vízbázisú festék. A batikoláshoz kiválóan megfelel, a stencilezéshez az egyik legmegfelelőbb megoldás. A festéket pamut fokozatra állítva meleg vasalóval, vasaló papíron keresztül kb. 30 másodperces folyamatos vasalással véglegesíthetjük. A festett textíliát kímélő mosással, 40 C°-on mossuk ez után. Webáruházunkban 50 ml-es flakonban, sokféle színben elérhető a textil festék spray.