Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 8-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Termékeink

Fakorong

2021.05.25 14:49
Fakorong

Ki ne szeretne faanyaggal dolgozni? A fának az illata semmi máshoz nem hasonlítható. Az életet szimbolizálja. Az évgyűrűk mutatják meg milyen korú fával van dolgunk. Az évgyűrű szerkezetét a fafajon kívül a növekedési körülmények is befolyásolják. Évgyűrűk csak a mérsékelt övi fás szárú növényeken jönnek létre, a trópusi erdők fáinak például nincsenek.

Webáruházi kínálatunkban megtalálhatóak félgömbölyű natúr fakorongok, melyek fenyőből készültek. Tetszés szerint festhetők a fakorongok, de akár hűtőmágnesként is funkcionálhatnak, ha ragasztunk mágnest a hátoldalukra, de készíthetünk ékszert is belőlük. 20-30 mm vastagságú fakorong is kapható, mely kb. 3,8 mm átmérőjű és 10 db-os csomagolásban vásárolhatjuk meg, vagy 2 kg-os kiszerelésben kötetlen válogatásban. 100 db-os vegyes csomagban is hozzájuthatunk, ezek 1-3 cm x 5 mm vegyesen. 

Felhasználhatjuk a fakorongokat figurák, díszek talpaként, készíthetünk karácsonyfadíszt, Adventi naptárat vagy fali díszt belőlük egymás mellé ragasztva különböző mintában, alakzatban kitéve képet is alkothatunk a korongokból. Egy természetközeli esküvőn ajándékkísérő vagy névjelölőként is funkcionálhat. Égethetjük, festhetjük őket, de a natúr fa is nagyszerűen mutat bel-, és kültéren egyaránt. Bármi is készül fakorongokból, a természet és a natúr hatások kedvelőinek nagyszerű választás.