Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 9-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Termékeink

Fa díszek és fa fali díszek

2021.05.25 14:43
Fa díszek és fa fali díszek

Ha jönnek az ünnepek vagy csak dekorálni szeretnénk valamit, esetleg a gyermeknek szükséges egy bölcsis vagy ovis jel, akkor használhatunk fa díszeket, fa fali díszeket, amiket magunk festhetünk, dekorálhatunk ki.

Webáruházunkban számos minta közül lehet választani fa díszek, fa fali díszek kategóriában. A lézervágott magyar termékek alkalmasak díszítésre, dekorálásra, ajándéktárgynak is. Némelyik égetett, vékony kontúrokat kapott, így formázva különböző állatokat, karácsonyfadíszeket, mint pl.: angyalt vagy hóembert, de ifjú párt formázó és babaváró ajándék szettet is találsz. A fa díszek és fa fali díszek többsége kapott egy kis lyukat, aminél fogva fel lehet lógatni, akasztani. Ha valahova ragasztanánk őket, használjunk hobby ragasztót. A díszeket festhetjük akrilfestékkel, zománcfestékkel, de egyszerűen színes ceruzával vagy filccel is dekorálhatjuk. A karácsonyi fa díszekre ragaszthatunk is csillámokat, masnikat, csak a képzeletünk szabhat határt. A fa falidíszek dekorációk lehetnek egy szobában vagy nappaliban, festéssel, díszítéssel harmonizálhatod a környezetével. 

Bármire is készülnek a fa díszek, kellemes közös időtöltés lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt a dekorálásuk. Fejleszti a kreativitást az egyedi tárgyak díszítése és a közös munka, ami szórakozás is egyben.