Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 9-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Termékeink

Dekupázs

2021.05.25 14:41
Dekupázs

Azt hiszem erről a technikáról már sokan hallottuk, ismerhetjük szalvétatechnika néven is. Dekupázsolhatsz natúr fát, kartont, porcelánt, üveg tárgyat, fémet, hungarocellt vagy akár gyertyát is. Feldíszíthetsz ezzel az eljárással bútort vagy használati tárgyat, dísztárgyat vagy ajándéktárgyat is. Érdemes valamilyen kisebb felülettel kezdeni, mint például egy poháralátét.

Amikre feltétlenül szükséged lesz: egy jó élű olló, lapos fejű ecset, dekupázsragasztó, dekupázs szalvéta, fehér vagy színes akrilfesték, tárgy, amit szeretnél díszíteni.

Webáruházunkban az évszakokhoz, hangulatokhoz, ünnepekhez köthető színes és mintás szalvétákat találsz, melyek 33x33 cm-esek, 3 rétegű dekor szalvéták, kifejezetten a dekupázs készítéséhez. Vízbázisú, selyemfényű és matt Pentart dekupázsragasztók közül tudsz válogatni, melyek átlátszóra száradnak, és lakként is funkcionálnak. Fagyérzékeny, szobahőmérsékleten tárolandó, valamint a dekupázs technikával elkészült tárgy is. A Pentart dekupázsragasztók 20,- 50,- 100,- 230- ml-es kiszerelésben választhatóak, valamint selyemfényű Pentart dekupázsragasztóból 1000ml-es kiszerelésben is kaphatók. 

A weboldalunkon a Pentart dekupázsragasztók termékleírása alatt videókat találsz, melyek segítségedre lehetnek. A dekupázs technika alapjait ismertetik, valamint megnézheted pl.: egy naplót hogyan érdemes szalvétatechnikával szebbé varázsolni néhány lépésben. Bízunk benne, ha eddig még nem ismerkedtél meg ezzel az eljárással, most meghoztuk hozzá a kedved és a Pentart termékei közül találsz kedvre valót az alkotáshoz.