Üzletünk címe: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. /// Nyitvatartás: H-P 9-18h, SZ 9-12h +3630 737 33 53

Kérdésed van? Hívj minket! +3630 737 33 53
Vagy írj nekünk: kreativdiszkont@gmail.com

Illóolajok

Doterra illóolajok számtalan gyógynövény illatban elérhetők webáruházunkban. Választhat akár citrusos, vadnarancs, grapefriut, fahéj, szegfűszeg, eukaliptusz, rozmaring, levendula és még számos további Doterra illóolaj közül. Élvezze a párásítás előnyeit otthonában kiváló minőségű illóolajaink segítségével!


 

Az illatosító olaj kategóriában CPTG (terápiás tisztaságú) Doterra illóolajokat talál. Melyek használatával nagyban hozzájárulhat a mindennapi jó közérzet kialakításában. 

Illatuk finom, egyedülálló és különleges. Aki egyszer megszagolja, az biztosan a rabjává válik ezeknek az illóolajoknak. De miért is ilyen különlegesek? Miért ennyire népszerűek a Doterra illóolajokKülönféle lepárlási eljárásokkal nyerik ki a növények gyökeréből, magjából, virágából, kérgéből, leveléből az illóolajokat.  Felelőségteljes gazdálkodásokból származnak, így segítve az adott régiókban dolgozó családokat, közösségeket.

Tudtad? - Minden illóolaj alapanyagát arról a földrajzi helyről gyűjtik be, ahol a termesztett növény őshonos. A teafát Kenyából és Ausztráliából, a copaibát Braziliából az Amazonasz mentén élő fák gyantájából nyerik ki. Az oregánót Törökországból és Kenyából, a tömjént, amit nem véletlenül az olajok királyának is hívnak, Afrikából, pontosabban Szomálföldről, Etiópiából és Ománból származik. A borsmenta az USA északnyugati részéről, A citrom illóolajat Olaszországból és Braziliából, a levendula illóolaj alapanyaga pedig Bulgária és Franciaország termelőitől származik.

Amikor kinyitunk egy üveg Doterra illóolajat, már messziről érezhető az erőteljes aromája. Persze mindegyik illóolaj más és más. A citrom friss, üde, kellően savanykás, egyből eszünkbe jut egy finom sütemény, vagy egy nagy jeges limonádé. De ugyanez a gondolatunk támad a vad narancs illatát megérezve is. Minden Doterra illóolaj más természetes összetevőből áll, a gyártás folyamán semmit nem vesznek el belőle és semmit nem adnak hozzá. 

Tudtad? - az illóolajok az illatát adják a növényeknek és természetesen fontos szerepük is van. Megvédik a növényt a környezet veszélyeitől és a beporzásban is jelentőségük van.

Hogyan használhatjuk a mindennapjainkban az illóolajokat? - a legtöbb illóolaj nyugtató, lazító, relaxáló hatású lehet. Ezért nagyon kellemes fürdővízbe csepegtetni, de lehet fürdőgolyó készítéshez is felhasználni, vagy szappanöntéshez is kiváló alapanyagok. A másik nagyon kedvelt felhasználási mód a párologtatás. 

A Doterra Petal 2.0 diffuzor, vagy hidegpárásító kivállóan alkalmas a Doterra illóolajok párologtatásához. modern, kompakt kivitel. Lágy éjszakai fény funkció, mely le is kapcsolható, ultrafinom, pihentető pára, akár 30 nm helyiség párásítására is alkalmas, beállítható 2- és 6 óra időtartamra, illetve megszakításokkal 12 óra párologtatás., a Petal  2.0 diffuzor a beállított időtartam után lekapcsol, egyszerűen és könnyen kezelhető.