Új jelszó kérése

Vélemények

„Nagyszerű oldal és kínálat, csak ajánlani tudom!”

P. V.

„Nagyon örültem a megérkezett csomagnak, mindent rendben találtam, és gyönyörű volt az összekészítés.”

K. K.

Köszönöm nagyon a sok segítséget a vásárláshoz, nagyon kedvesek, és a csomagom is teljes épségben megérkezett.

O. B.

„Megtaláltam azokat a termékeket, amiket más hobbiáruházakban nem, nagyon elégedett vagyok, köszönöm!”

J. I.

„Sokadjára rendelek, de mostanra már idejét érzem, hogy megköszönjem a mindig megbízható munkájukat!”

H. A.

„Nagyon szeretem a webáruházat, bízom benne, hogy fognak Pesten üzletet nyitni.”

L. F.

„A nővéremnek is ajánlottam az áruházukat, és ő is maximálisan elégedett volt, nagyon köszönjük az igényes munkájukat!”

Sz. B.

„Nem régen találtam meg az oldalukat, eddig máshol vásároltam hobby termékeket, de már látom, hogy  itt ragadok. Köszönöm a szépséges csomagot!”

K. N.

„Önöknél egy helyen tudok hobbi termékeket és iskolaszert venni, nagyon tetszik a webáruház!”

Á. E.

„Nem tudtam, hogy van egy ennyire remek webáruház is hobbi termékekből, a megrendelésem is teljesen rendben volt, nagyon köszönöm!”

V. F.

Partnereink

Szűrés

Gyártó
Anyaga

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kreatív blog

Egy igazi hiánypótló újdonság a 3D dekortollak a Pentarttól. Áttetsző (transzparens), metál és telt színekben kaphatók. A 3D dekortollak a dekorálandó felületen szépen elterülve, kerek, féldrága köre hasonlító formát képeznek, így nagyon szép egyedi tárgyakat készíthetünk. A videóban néhány egyszerű ötlettel bemutatjuk, hogy akrilgömbön, kerámia bögrén, textilen, karton dobozon, és képkereten hogyan alkalmazhatjuk a 16 színben kapható 3D dekortollat.

A kőhatású paszta 8 színben kapható, kenőkéssel is könnyen felvihető, a színeket lehet keverni egymással, stencilezhető, vagy sablont is használhatsz hozzá. Csiszolással szép kőhatású felelüteket hozhatunk létre.

Nagyon szeretitek a transzfer technikát és nem véletlen, hiszen a Pentart transzfer oldattal tényleg nagyon könnyű dolgozni. A pár perces vidóban megmutatjuk, hogy milyen sok felületre használható a transzfer oldat.

Nagyon sokszor kérdezitek, hogyan kell használni a repesztőlakkokat. Az egyik legkedveltebb repesztőlakk rendszer a finomvonalas repesztőlakk, mely négyféle kiszerelésben kapható. Ez a videó megmutatja lépésről- lépésre a finomvonalas repesztőlakk használatát, a repedések kiemelését antikoló pasztával, folyékony patinával. Olyan praktikákat is megmutat, hogyan szedd vissza a felesleget vax pasztával, vagy terpentínes oldószerrel. Hogyan zárd le a felületet oldószeres lakkal, hogy tartós maradjon az alkotásod.

Hogyan kell dekupázsolni? Milyen felületre lehet dolgozni? Használjunk- e alapozót? Melyik dekupázs ragasztót használjam? Szalvéta, vagy rizspapír? Mindig sok a kérdés... A Pentart pár perces videójával most minden decouapege technikával kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz.

Az elefántcsont gyantával könnyedén dekorálhatsz hungarocell formákat, kaspót, képkeretet, dobozt és bármit, amit szeretnél. Az elefántcsont gyanta színezhető, hajlítható, így nem csak sík felületekre teheted rá. Nézd meg a Pentart videóját, melyből biztosan inspirációkat nyerhetsz.

Nem elírás, tényleg két külön fogalomról van szó. A fluoreszkáló tárgyak az UV fényben látszódnak. Használhatsz fluoreszkáló textilfestéket, vagy fluoreszkáló tollat is, ha egy UV fényes buliba készülsz.sötétben világító

A hópaszta és a hó spray látszólag hasonlónak tűnik, hiszen mindkettővel havas hatást tudunk elérni, de mégis másra kell használni őket.

tükörpermet gömbökA karácsonyi hangulathoz biztosan kell egy kis csillogás, ami nem csak az arcunkon, ruhánkon, hanem a lakás dekorálásában is megjelenik. Természetesen mindenki a saját stílusának megfelelő mértékben használja ezt. Van olyan otthon, ahol minden csillog, máshol ez csak minimális apró dolgokban jelenik meg. Az ajándékok elkészítésén, beszerzésén kívül a dekorációra is nagy hangsúlyt fektetünk a karácsonyi időszakban.

Pentart Delicate textilfesték: Krémes, nem folyik, fémesen csillogó, 8 gyönyörű pasztellszínben kapható textilfesték. Sötét anyagon is kiválóan fed, már egy rétegben is. Stencillel és vastagabb sablonnal is jól használható. Ecsettel, kenőkéssel, spatulával és szivacsecsettel is könnyen felvihető a textilfelületre. Leírjuk, hogyan használd.

Látogasson el gyáli kreatív hobby boltunkba! Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 9 - 17, szombaton 9 -12 óráig.  Az üzlet kínálata nem megegyező webáruházunkéval! Kártyával is tud nálunk fizetni! 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.