Új jelszó kérése

Megajándékozzuk Önt! Regisztráció: egyszeri 100 Ft. Hírlevél feliratkozás: egyszeri 100 Ft. Termék pontok: korlátlan ideig beválthatóak, 1 pont=1 Ft.

Vélemények

„Nagyszerű oldal és kínálat, csak ajánlani tudom!”

P. V.

„Nagyon örültem a megérkezett csomagnak, mindent rendben találtam, és gyönyörű volt az összekészítés.”

K. K.

Köszönöm nagyon a sok segítséget a vásárláshoz, nagyon kedvesek, és a csomagom is teljes épségben megérkezett.

O. B.

„Megtaláltam azokat a termékeket, amiket más hobbiáruházakban nem, nagyon elégedett vagyok, köszönöm!”

J. I.

„Sokadjára rendelek, de mostanra már idejét érzem, hogy megköszönjem a mindig megbízható munkájukat!”

H. A.

„Nagyon szeretem a webáruházat, bízom benne, hogy fognak Pesten üzletet nyitni.”

L. F.

„A nővéremnek is ajánlottam az áruházukat, és ő is maximálisan elégedett volt, nagyon köszönjük az igényes munkájukat!”

Sz. B.

„Nem régen találtam meg az oldalukat, eddig máshol vásároltam hobby termékeket, de már látom, hogy  itt ragadok. Köszönöm a szépséges csomagot!”

K. N.

„Önöknél egy helyen tudok hobbi termékeket és iskolaszert venni, nagyon tetszik a webáruház!”

Á. E.

„Nem tudtam, hogy van egy ennyire remek webáruház is hobbi termékekből, a megrendelésem is teljesen rendben volt, nagyon köszönöm!”

V. F.

Partnereink

Szűrés

Gyártó
Anyaga

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kreatív blog

Neonzöld foszforeszkáló pigmentporNem elírás, tényleg két külön fogalomról van szó. A fluoreszkáló tárgyak az UV fényben látszódnak. Használhatsz fluoreszkáló textilfestéket, vagy fluoreszkáló tollat is, ha egy UV fényes buliba készülsz.

A hópaszta és a hó spray látszólag hasonlónak tűnik, hiszen mindkettővel havas hatást tudunk elérni, de mégis másra kell használni őket.

tükörpermet gömbökA karácsonyi hangulathoz biztosan kell egy kis csillogás, ami nem csak az arcunkon, ruhánkon, hanem a lakás dekorálásában is megjelenik. Természetesen mindenki a saját stílusának megfelelő mértékben használja ezt. Van olyan otthon, ahol minden csillog, máshol ez csak minimális apró dolgokban jelenik meg. Az ajándékok elkészítésén, beszerzésén kívül a dekorációra is nagy hangsúlyt fektetünk a karácsonyi időszakban.

2017.09.12 10:21
Újdonságok

Pentart Delicate textilfesték: Krémes, nem folyik, fémesen csillogó, 8 gyönyörű pasztellszínben kapható textilfesték. Sötét anyagon is kiválóan fed, már egy rétegben is. Stencillel és vastagabb sablonnal is jól használható. Ecsettel, kenőkéssel, spatulával és szivacsecsettel is könnyen felvihető a textilfelületre. 

Pentart delicat textilfesték

Használata: a Pentart delicate textilfestéket polóra, vászonszatyorra,- párnahuzatra,- terítőre, vagy bármilyen általunk kiválasztott textíliára használhatjuk. Javasolt a pamut, vagy vászontermékek használata. Festés előtt érdemes beavatni a textíliát (kimosni, utána vasalni). Tervezzük meg a mintát, ez lehet szabadkezű festés, vagy stencillel, sablonnal. A minta megfestése után, hagyjuk a textilfestéket megszáradni, majd vasalással fixáljuk a munkánkat. (A száradási idő az attól függ, hogy milyen vastag a minta, akár több óra is lehet.) Ez történhet a hátoldalon vasalással, vagy a minta színén sütőpapírral. A vasalót állítsuk pamutfokozatra, gőz nélküli használatra. Jó munkát. 

 

Látogasson el gyáli kreatív hobby boltunkba! Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 9 - 17, szombaton 9 -12 óráig.  Az üzlet kínálata nem megegyező webáruházunkéval! Kártyával is tud nálunk fizetni! 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.